KALAP JAKAB – KUTYABÁL

A 9 magyar kutyafajtát bemutató fergeteges  ÉLŐ koncert, minőségi és élethű bábszereplőkkel! Nem mellesleg szóba kerül a felelős állattartás is! A legtöbbet játszott nagysikerű előadás minden korosztálynak! Igazi HUNGARIKUM! A műsor megrendelésével támogatod az EBÁRVAHÁZ kutyamenhelyet!

 

Kalap Jakab – Ültess fát!
(Madarak és Fák, Kisvakond, Bálint Gazda 100)

Egy kicsimadár megmentésének története, melyben felbukkannak kedves és ismerős bábszereplők is. Környezetvédelmi, nagyonzöld műsor állatokról, emberekről és a bennünket körülölelő világról. A bábszínház és az ÉLŐ koncert zseniális keveredése egy műsorban, minden korosztálynak! FIGYELEM! Faültetéssel együtt is rendelhető! A műsor megrendelésével támogatod a SUKORÓI VADMADÁRKÓRHÁZAT ÉS A BÁLINT GAZDA ALAPÍTVÁNYT!

KALAP JAKAB – 4 ÉVSZAK
(Gryllus Vilmos dalaival)

Tavasz, nyár, ősz, tél… óvodák kedvenc ÉLŐ koncert műsora, ismert dalokkal és kedves bábszereplőkkel. Kreatív és minőségi kellékekkel! Rendelhető egész évben. DECEMBERBEN MIKULÁSSAL is!

KALAP JAKAB – NOÉ BÁRKÁJA
(Egész évben, több variációban)

Hüllők, madarak, háziállatok és vadak. Noé bárkáján rengeteg állat utazik! Ismerkedjünk meg velük vagy éppen utánozzuk a hangjukat! Szelidítsünk farkast, lovagoljunk pónin! Jelszavunk, megismerni – megszeretni! Ismeretterjesztő, szórakoztató ÉLŐ koncert rengeteg bábszereplővel. A műsorban BIBLIAI ihletésű dalok is elhangzanak!

KALAP JAKAB – A KISVAKOND SZÜLETÉSNAPJA

A Kisvakondnak szülinapja van, de nagyon szomorú, mert azt hiszi, hogy mindenki elfelejtette. Pedig a háttérben már készül a nagy meglepetés! De, ugye ezt nem árulhatjuk el neki! Mese a barátságról, a hűségről és a SZERETETRŐL ÉLŐ zenével és sok nevetéssel.

 

BÁBJAINKAT ÉS KELLÉKEINKET KÉSZÍTI A

 

HANGTECHNIKAI PARTNERÜNK A